Modré studánky

Modré studánky

Prozraď mi proč tvé modré oči mě dodávají cit i milovat i ničit tu lásku bez citu budu ti vyprávět a ty odpovíš hm a to mě ujišťuje že mě vnímáš a jsi napojená na moje bláboly jedu jak ta mašinérie do té nebeské brány proč mám ten pocit zas a zas vnímám čas sekundy tvých očích a říkám jsi tak že jsem asi blázen chrlím slova věta sousloví patlanina na entou a tak děkuji a chci žít dál proč naděje umírá poslední život je dar a láska je můj hnací motor.

Autor kmosa, 18.04.2022
Přečteno 123x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Fialový metal, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí