Moje hříchy a vykoupení mého zivota

Moje hříchy a vykoupení mého zivota

Omlouvám jse všem co jsem ublížil a zradil jejich pomoc prosím ženy paní slečny byl jsem jen obyčejný blázen neznal jsem lásku k ženě žádná mě nechtěla nedostal jsem mateřskou lásku od maminky jen ten kašpárek co neumí vstoupit na divadlo plných diváků a koktá jak blekota jekota a mekota čekám jen na jedno přání odejít asi to vzdám jsem srab nenacházím v tom smysl jsem debil cvok a chrlím slova jedno za druhým nemám snahu využít situace žít positivně mít lásku pokoru maminka dala mě život a obětovala ten svůj tak ty debile uvědom jsi jedno co je tvůj smysl života jsi to ty život je krátkej tak jsi ho užij naplno děkuji prosím miluji odpusť mi to je celý můj svět a život a dál to je v rukou božích.

Autor kmosa, 28.04.2022
Přečteno 113x
Tipy 1
Poslední tipující: tenebraeus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí