Moje naděje života mě dává smysl

Moje naděje života mě dává smysl

Jsem tu sám čekám až to vše na zemi skončí země jse otáčí furt dokola a proto prosím ty pane co jsi stvořil vše na zemi nedává mi to smysl že není láska oddanost beze hříchu ukáže jse ta cesta božích dětí trpěl jsi obětoval jsi svůj život a jeden chtěl do pekla druhý do ráje trpím jak ten pes celý život je jen plácání blbosti snad mi najdeš která cesta bude za správná jse v kruhu a hledám tvůj klín co ještě mě zničí nechci nikomu ublížit uzavírám sám sebe do bubliny nikoho tam nepustím je to můj svět je mě v něm dobře hlad bída a špína a smrad to snad ne jen ta naděje vytrvat je čas smát jse a plakat je čas bourat a stavět je čas žít nebo umřít být či nebýt proč odcházíme pryč ty mé bezduché sny smějí jse mi blokují mě moje čakry mluví o mě ať prach jse v prach obrátíš bože jse připraven díky .

Autor kmosa, 29.04.2022
Přečteno 133x
Tipy 3
Poslední tipující: Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je čas od srdce se smát a je čas plakat radostí, je čas bourat zoufalství a stavět naději, je čas plně žít anebo umřít beznaději? být šťastný či nebýt nešťastný?

29.04.2022 19:57:47 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí