Ábel

Ábel

Anotace: Malování slovy 2022

Ábel v nás odpouští.
Smeká před ním nadutý páv.
Věřím se slzou na poušti.
Mír má nebeský šat.

Svědomí dohání
v bezbřehém nevědomí.
Život je dar i poslání.
Dobro zvítězí.

Smrt nemá trvání.
Ábel bdí a ovečky zachrání.
Slzy utře bez váhání.
Bůh dá požehnání.

Kainovi zhořkne tvář,
dožene ho strach
i on se začne bát.
Nedokázal mít rád
a to je jeho krach.

Ábel přichází.
Starý zákon ožívá.
Padá hvězda uvědomělá.
Víra smysl má.
Je stálá a skutečná.

Člověk člověku sebe rozdává.
Ábel mluví i DNA.
Země je tvárná a přijímá.
Slovo je pojem a nezaostává.
Autor mkinka, 05.05.2022
Přečteno 133x
Tipy 6
Poslední tipující: Protos1182, Psavec, šerý, Amonasr, Fialový metal, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí