Moje pokání a charakter nicoty

Moje pokání a charakter nicoty

Má maminka byla nemocná měla to těžký odešla mladá vzala jsi svůj život a dala mě svůj a má babička to byl anděl strážný nahradila mi celou rodinu jse sám jak ten pes uvázaný u boudy mám všechno co by za to dali bezdomovci a chudí hladoví lidé vyděl  jsem starý lidé jejich osudy byly až k pláči měli jen jídlo a to ostatní nic co vlastně po mě chcete snad nejsem viník těžké doby hlad bída a jen prachy či nebýt v tomhle rozpoložení citové rezonance spatřil jsem ďábla černý stín ale ten kdo věří a má víru ten je spasen a proto prosím miluji odpuštění a děkuji .

 

 

Autor kmosa, 08.05.2022
Přečteno 126x
Tipy 2
Poslední tipující: Sonador, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí