Mě volání o pomoc když mám zatemnění mysli

Mě volání o pomoc když mám zatemnění mysli

Prozraď mi její jméno je to jen sen nebo realita studených nocí nechci znát pravdu o sobě černý stín v černém obleku přichází k mé loži položí mě jednu otázku chceš mít vše a já se hned začnu modlit k Bohu odejdi jsi plný síry a prachu stále cítím ten pach krve žíznivý červy žerou moje tělo dýchá jse mi těžce a ty jse mi směješ a utíkáš daleko za můj obzor mého snu kolik ran ještě dostanu holí abych pochopil že minulost přítomnost a budoucnost je jen fraška v mé hlavě slzy tečou země se točí noc bude dlouhá a já slysim jen chrápání nemilosrdné souhry milovat či to zabalit těch pár hadru a jít třeba do prdele tak snad mě život ponaučil co je zlé a dobré a tíha mě ukáže cestu kterou jsem zvolil já sám a ten co mě stvořil.

 

 

Autor kmosa, 26.05.2022
Přečteno 127x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí