Neznámá blbost o sobě samém

Neznámá blbost o sobě samém

Kde je láska co nese košík volných minut čas letí a já vyzývám svoji hanebnou a bláznivou tvář hraju svoji hru na šaška skalpel prosím pitevna a žrout času mě odemyká lásku plných. emocí a citů jsem robot a jedu slovo za slovem miksuji tu bláznivou náladu budím jse v noci že umřu a já bože žiji nadávám kleji jak ten dobytek co bučí hlady snad bubny budou mlátit to moji škebli palici a budu ještě lítat jak šílenec proč proto abych spatřil světlo lásky pokory a citů plné náhodnosti neznámého snu o tobě jen jedno slovo díky.

 

Autor kmosa, 30.07.2022
Přečteno 130x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí