Moje přání života a snu co jse nesplnil?

Moje přání života a snu co jse nesplnil?

Lásko mého snu léto svítí a já dýchám těžce bloudím deštěm a noční krajinou padá na mě plno bolesti ty jen závidíš to čemu jse říká vlastně blbost a magorimus těšíme jse na kouzlo Vánoc a vlastně jse bojíme sami sebe i ostatních lidí kolem sebe já ležím jak zesnulý a princ ta bolest duše hnije ve mě jako hnůj co jse děje kolem nechám to plavat oheň v mích očích značí že jedu na doraz soukolí robota nemám benzín a jedu na páru přikládám brigety abych spatřil světlo života stůj při mě dál lásko že ta naděje mě míjí obětují se jako Jack v Titaniku to je můj osud a dál je to v rukou božích děkuji ti chci a vím že máme jen lidi.

Autor kmosa, 07.08.2022
Přečteno 122x
Tipy 1
Poslední tipující: Sonador
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když je to opravdu v rukou Božích, je jisté, že vše dopadne dobře, i když to tak právě nevypadá...

07.08.2022 13:27:33 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí