Má láska stále žije v mém srdci a je s ní i anděl odpuštění

Má láska stále žije v mém srdci a je s ní i anděl odpuštění

Kde jsi schovaná ty má skromnost mého citu akorát chci spatřit tvůj smích čas bije na poplach osud bídy říká že to dáme je to jen srdce co tepe pro tebe dál život jsem jsi nedal tak odhazují svůj širák v dáli zůstal jsem radši v zóně až přijde ten den lásky neotevřete tu bránu tichých růží co voní sílou doteku beze tmy co jse tak bojím abych zahnal strachy bez pochybení že jsem sám miluji snad toť otázka jen tiše odpovídám že chci a budu tu dál jde jse mnou o deseti k pěti život točí zeměkoulí a kolik žen ještě potkám kolik očí mě bude sledovat snad poděkujeme a poprosíš o trošku lásky do džbánku čistého vína a říká jse naděje umírá poslední a stouhle myšlenkou jdu spát.

 

Autor kmosa, 10.08.2022
Přečteno 141x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Fialový metal, Marten, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...má nežije a je s ní anděl zatracení...ale máš to emočně pěkně vyjádřený.

10.08.2022 19:15:17 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí