Ve křížku uprostřed ulice

Ve křížku uprostřed ulice

Anotace: Zazněly polnice a nebe se otevřelo...

Ve křížku uprostřed ulice,
duha v ruku v ruce s tmou,
zaznívají poslední polnice,
z nebe sestupují s září andělskou...

Andělé? Ne! Ďáblovy pomocníci...
Autor Láďa, 22.03.2007
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí