Moje naděje žije ve mě stále dál

Moje naděje žije ve mě stále dál

Má snaha znova dosáhnout na neznámí cíl milovat tvé oči tvůj hlas tichých přání a tvé tělo mě odemyká svým strachem spatřit sám sebe ve sto letech snad zničím tu rovnocennost k svým pocitům poznat jaro plných květů a růží co voní láskou a milosti Boží zázrakem že srdenko bije pěje andělskou souhrou den co noc čekám na lítost ti říct že jdu dál klopýtání mě nezastaví a ten ďábel nemá nademnou moc proč protože ta čistá duše miluje a řve jak hladový pes chci být zase ve svém světě a žít jen pro tebe ty moje sluníčko dar je spojit dvě duše co tak pálí brána jse otevírá kdo tam vstoupí nebude litovat andělé jsou už blízko. 

Autor kmosa, 09.10.2022
Přečteno 148x
Tipy 2
Poslední tipující: Sonador, Narragan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen aby to nebyli padlí andělé... ale ti stejně přijdou a svedou mnohé, že?

09.10.2022 22:54:24 | Narragan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí