Moje pochmurná nálada dušiček

Moje pochmurná nálada dušiček

Všem jse omlouvám budu psát sprostý slova není to myšlený k lidem co tu jsou já jsem teda blázen debil a velkej cura.....k proč musím chcipat na tý posteli kde je doprde....le ten anděl je mě zle chlastám srdce buší je mě zle jen štěně pod oknem a lidská práva v prdeli...i  už toho mám dost a čeho kámo všeho chcípnout v týhle době jse ptám má to smysl? snad jednou mě v ty palici rupne a bude zázrak jsem už unavený kdo pomůže  mě všude jen skřeky a hlavně morálka konec bude zlej vole dobrou noc dámy a pánové asi jsem srab nemám na to byl jsem tu a pak je to v rukou toho největšího co mě stvořil.

 

 

 

Autor kmosa, 29.10.2022
Přečteno 107x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí