Když padá vítr...

Když padá vítr...

Spousta prázdných slov

jako když padá vítr

na neúrodnou planinu tváře

zděděnou po mém štěstí.

 

Společnost bohabojná a vstřícná,

vzduch voní po konverzaci,

neplanou zrovna svíce,

přeci klid je,

ticho,

mír,

sem tam kytara zazní,

žíla se zachvěje,

tón vykrvácí…

 

…a sekyrkou do srdce tepeš jméno

hloubíš jámu,

hledáš jmění

skládáš dílky

předeš tajemství,

 

ale není to jméno jmen,

ale jméno těch,

co ostří otupili o kámen…

Autor Caliéry, 10.11.2022
Přečteno 115x
Tipy 11
Poslední tipující: M.A.Rek, Marten, mkinka, šerý, Psavec, Bufik, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně líbí.

11.11.2022 06:05:43 | mkinka

obdivuhodně svérázný text ST*

10.11.2022 23:52:37 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí