Mé čekání bude mít můj smysl života

Mé čekání bude mít můj smysl života

Mé ostatky těla odpojuje jen kolísavý systém mého rozumu o tobě tiše našlapují tvé modré oči do mích vyhlášených bláznovin když je konec snad ten kmet chce od tebe víc servi šat a odemkni tu naštvanost že chci a nechci tu být dál život jako v pohádce chudoba a jasnost opojení že mít mě starosti nejsou tvé ani mé chci jen poklonit hlavu k nebesům chci být zas volný jako mít princeznu a jedno slovo kdo nehledá nenajde já vím a že tě najdu i kdybych už jen lez jak ten spraskany pes ticho milost opora pokoj a hlavně zdraví a ta naděje je stále v mé duši.

Autor kmosa, 25.11.2022
Přečteno 144x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí