Písmeno protnuté rtutí

Písmeno protnuté rtutí

Anotace: O jedu v nás

Písmeno protnuté rtutí
Spalujícím žárem
Vykřičené do ticha noci
Jsem
Budu
Tady
Teď
Divný krok ploužící se osoby
Hlad hadího těla
Matky
Té zrůdy
Plazící se potvory
S dechem netvora
S jedem
Rozlitým v nás
Hledají zastání
Přináší smrt
Rozumu
Chlad a temnota
Jejich svatba vzájemnosti
Řízena gravitací
Levituje
V kroku netvora
S lidskou tváří
Archanděla Gabriela
Anděla
Zmateni
Surovostí
Konnáním človeka
Jsi to ty
Koho jsem v ráji stvořil
I z něj vykázal
Slizkým si ses stal
Chamtivý
Marnotratný
Říká si stvořitel
Který může
Rozjímat
V klidu věčnosti
Z nadledu i pohledu
Hodnotit
I kroky osudu
Vést
Autor umělec2, 03.12.2022
Přečteno 160x
Tipy 12
Poslední tipující: Caliéry, jenommarie, M.A.Rek, Iva Husárková, Fialový metal, šerý, Psavec, Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí