Mě přání bude snad splněno

Mě přání bude snad splněno

Má víra v tebe jse mě dotýká jako to ticho bez života ve svém kruhu jsi hledám jakost svých pocitů  chce se mi vysolit pár slz snad jednou spatříme oba dva lásku a odejmutí jse nám vrátí kalich sekvence mě rozdrtí a necháme toho oba chci vůči vám zažít něco čemu jse říká pokora cit a pohlazení od maminky snad duch seznamů mě okouzlí zvítězí nad svým pocitem najít tikot srdce a zažehne ten stroj lásky i ve mě proto děkuji za krásu a za to že vše co je ve mě půjde jednou ven a tajemství lásky bude žít až do konce našich světů.

 

I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor kmosa, 20.12.2022
Přečteno 106x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí