Mě jse zdá ,že jse moje sny pohnuli v realitu a překonal jsem sám sebe

Mě jse zdá ,že jse moje sny pohnuli v realitu a překonal jsem sám sebe

Co je to láska? Kde je ? snad ji spatříme oba čekal jsem na ni do Kristových let a naše splynutí odešlo daleko za obzor za dva kopce jsem tu sám povídám jsi pro sebe mám hlad bída vojáka co dostane včelu do palice aby jse mu tam konečně rozvířilo jeho tajemný slovo milovat jse nevyplácí vždycky to končí platonicky a tak volám a cituji sám sebe do své duše až ten čas přijde i kdybych jse plazil jak had kopali do mě flusali na mě budu milovat stále a půjdu tomu naproti dál miluji děkuji a prosím a jak to dopadne ukáže čas.

Autor kmosa, 12.01.2023
Přečteno 104x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten, kozorožka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí