Můj učitel mě stále učí milovat

Můj učitel mě stále učí milovat

Tvá krása a blahopřání tvého srdce mě drásá usednout do čela rytířského stolu a tak tiše poděkuje ten mrznout co už to vzdal a odešel do brholu šest medvědů s cibulkou snad bezbochybi najdu radu a snahu dotknout jse osvíceného novoluní odcházím pryč jak ten skřet bojím jse tě nechci udělat to rozhodnutí sám musím musím musím jen co odejít do krajiny kde budou schody a brána malá těžko jse do ní smrtelníci dostanou vím že jeden má od ní klíče tak bojkotuji jak ten stařec bez meče a co bude kde budu kdo pomůže mi neřeším tak jak osud mě ukazuje záda tak já žiju a rvu jak ten pes o kus žvance možné i nemožné může mít smysl tak bože díky že mě učíš jsi můj mistr a andělé stůjte při mě díky.

Autor kmosa, 09.02.2023
Přečteno 125x
Tipy 2
Poslední tipující: DuvtipnyCmelak, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí