Můj chtíč se usmívá až do konce mého života

Můj chtíč se usmívá až do konce mého života

Rád poslouchám tvůj smích odvětví zrodu nicoty a chamtivosti mě drásá znova zapálit koudel čaroděje co nezná ani jedno kouzlo ale za to má moc a postavení jaké?to sám nevím poslouchám vás padají mi vlasy šedivých vlasů osvobození jsi hraje na srdce co rychle tepe noc je dlouhá dámy a pánové snad tvoje rty jsou jako půlměsíc nekonečná prohra životní fráze a proto servi ze mě hadry kajícnosti a volám doprdele bože kde jsi já konám dobro chci a budu milovat tu lásku je to jen o emocích asi ano co a tak poprosím poděkuje mi má tvář osudu a lisacky jse usmeji a jdu dál rozdělíme jse na dvě půlky a vítězně půjdu pryč.

Autor kmosa, 22.03.2023
Přečteno 137x
Tipy 1
Poslední tipující: Lighter
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtíč jako sex.energie není špatná ani dobrá, záleží jak ji použijeme...

22.03.2023 13:30:28 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí