Má závislost je věčný boj a co tě nezabije to tě posílí

Má závislost je věčný boj a co tě nezabije to tě posílí

Co je to droga co je být závislý na ní je to chemický produkt jako sex co dělat když rotor mého kalibru rychlosti koňů v mé palici mě dodává lzivost chamtivosti nedocenění jen makej negre sedrem z tebe kůži jsou jen špinavý prachy nic jinýho co mě na všem tomhle těší že voda jse na každou svini kotel vaří a už konec sprostých slov jdu spát jsem jak spraskanej pes a co chci jen žít a hlavně najít lásku mého života maminko chybíš mi a babička to samí cítím stále jsou semnou osud přihlašuje spoustu chyb dávej nebo ber to máš furt dokola koloběh života žije v našich srdcích a budeme tu dál i po smrti za mě je to nekonečno alfa Omega.

Autor kmosa, 23.03.2023
Přečteno 102x
Tipy 1
Poslední tipující: Lighter
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí