Promluva k mámě

Promluva k mámě

Promluva k mámě

 

Maminko moje, vzpomínám na tebe,

opravdu teď často vzhlížím na nebe.

Moc mě zajímá, jak to tam chodí,

jestlipak s andělem za mnou tu chodíš.

 

Často mě zaráží číselné odkazy,

potom významy hledám ve snářích.

Vždycky se dozvím, že cestou správnou kráčím,

a ty jsi se mnou, přesto mě chráníš.

 

Děkuji moc za ochranu tvoji,

čas nakonec rány vždy zahojí.

Doufám, že jsi tam našla všecky

a teď s nimi se všemi hraješ hercky.

 

Víš, jak jsme se scházeli u jednoho stolu,

i když jsme karty hráli, byli jsme tu spolu.

Na tento čas ráda tu vzpomínám,

se vzpomínkami ráda pak usínám.

 

Neboj se o domeček, půjčku už máme,

teď jenom doufat, že to všechno dáme.

Snad nám i pomůžou nějací andělé,

pak budeme schopni říct.

Bude tu vesele.

 

Autor Marťas9, 07.04.2023
Přečteno 90x
Tipy 7
Poslední tipující: Veru, R.C.Šumbera, Fialový metal, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ja mamku jeste mam...ale kdyz si predstavim,ze jednou ji taky budu psat takhle do nebe...slzi se mi oci.

08.04.2023 19:24:56 | Veru

Děkuji, moje maminka se dožila 83 let. Dcerka a ja jsme se o ni starali. Bylo to těžké, ale jsem na to hrda, že jsme to zvladli.

08.04.2023 19:41:22 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí