Já citová resonance čekám na zázrak

Já citová resonance čekám na zázrak

Co je to citová bolest co je to těžká debilita já závislost sama o sobě ty jse usmíváš a já mi lidé křičíme do celého světa že pes ohlodává kost život jsem jsi nedal a tak mě prosím nechte být zaměřena je má láska andělských tváří jsem snad naprogramovaný robot negr co maká pro pár grešli a kus chleba jsem snad chodící dimenze snad noční šichta skončí až umřu tak už o mě nebudete mluvit ale budu vás strašit celou noc začal jsem u sebe a pak soudím lidí venku zas prší čas jse vleče nikde nikdo jen muzika do palice chci urvat lásku mého života bože kde jsi já tě najdu i kdybych měl jít na konec světa bída hlad a smrad a špína a tak končím tyhle zmatené slova a věty žiju ve snu jsem jak spraskanej pes miluji odpouštím prosím a děkuji.

Autor kmosa, 12.04.2023
Přečteno 93x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí