Proč

Proč

Proč

 

Proč trpím jako pes,

když tělo mě bolí.

Proč trápím se ještě dnes,

nedostala jsem holí.

Proč není světlo v tunelu,

co všechny rány zahojí.

 

Proč, když už jeden

trpěl za všechny.

Proč mám trpět i já?

Proč přebrat tuhle štafetu

a všechna světa zla.

 

Chci jinou cestou jít

bez bolesti žít.

Život si užívat,

bolest už nevnímat.

Nechci toho moc

a nechci toho málo.

 

Tam nahoře zvažte to,

za zvážení by to stálo.

Vyberte si jiného

obětního beránka.

Jeho tělo by bylo snad málo?

 

Já ještě nemohu

odejít za vámi.

Mám tady spoustu

důležitých poslání.

Tak prosím bolest ne!

Vyslyšte mé volání.

Autor Marťas9, 13.04.2023
Přečteno 122x
Tipy 8
Poslední tipující: Ondra, Psavec, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji a jak se říká.. Vydržet srdíčko v pořádku si udržet

14.04.2023 11:23:21 | Marťas9

Ach, jak já Ti rozumím - jakobys mé myšlenky četla, Milá Marťasi9 :)
Na tuto otázku hledám odpověď už od roku 1993 a stále nic... Snad to všechno má hlubší smysl...
Přeji Ti zbavit se bolesti jednou provždy a žít tady a teď!
Měj se stále už jen lépe - ať vše, co Tě trápí zmizí definitivně!
Objímám :)

14.04.2023 11:05:44 | Ondra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí