Naše cesty budou dlouhé.

Naše cesty budou dlouhé.

Žili jsme spolu v oblacích naše cesta je stále na dohled naše autority nás nutí jít od sebe pryč náš příběh píše o romeu a Julie snad než bouře a blesk do nás uhodí jiskra zapálí oheň v našich duších a snaha bez cíle jsou mezi námi bohatý a chudí tři věci jsi přej snad jse stane zázrak a konečně přestane pršet zázraky jse dějí a jak budem vysílat do vesmíru tak jse nám to vrátí je to alfa Omega nekonečno.

Autor kmosa, 16.04.2023
Přečteno 91x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí