Mé skutky mě dávají radu k sobě samému

Mé skutky mě dávají radu k sobě samému

Má láska k sobě samému nezná hranici mého pocitu s čisté lásky rudý květ kolik noci a dní budu dýchat po tvém kočičím objetí snad žízeň je veliká stroj mi dává na zadek srdíčko buší ze strachu z démonů a tak dychtivě dýchám kouř do plic a bolest mě ničí den co den odpojíme jse jako Matrix a jednou vám řeknu od duše zvítězil jsem díky vám šlápnutím zmizíme ve společnosti ostýchavých a citově zadlužených lidí a tak bože miluji prosím děkuji a odpouštím. 

Autor kmosa, 20.04.2023
Přečteno 94x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí