Anděl či démon

Anděl či démon

Při myšlence pouhé,
vidím křídla dlouhé,
překrásné stvoření,
pouze k zulíbání.

Můj strážný anděl,
rychle jsem probděl,
jen co jsem ji uviděl,
jsem si pomyslel.

Po noži sáhnu,
a s tebou budu,
nic mi nezabrání,
ona mě ochrání.
Autor Olli, 17.05.2023
Přečteno 154x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vlastně jsem oboje .)

17.05.2023 19:04:40 | taraodjinud

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí