Má bolest bude mít asi smysl nechám to volně posunout životem plout

Má bolest bude mít asi smysl nechám to volně posunout životem plout

Ctižádost hrdost cit bolest radost chudoba humus na duši strach milovat svou ženu svého života kde mám domov kde mám lásku od tajné ženy mám jen v sobě nicotu bolest nesu těžko ten můj kříž bože už udělej ten zázrak celý život jsem trpěl jak spraskanej pes opouštím pro tebe tělo a mysl zavíráme bránu mého hlasu pro tebe chci žít svobodně a důstojně neznám svoji hranici pekla žiju jen pro tebe jsi snad sen anděl a svoboda a bezpečnost pod tvými slovy tiše pustíš slzu a jdeš dál já také miluji a odpouštět jse nevyplácí.

Autor kmosa, 06.06.2023
Přečteno 92x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí