Má láska je nekonečný boj

Má láska je nekonečný boj

Proč dokonalost neznamená nic v duši snad střípky lásky posouvají můj obzor za hranicemi ticha můj chtíč a žravost z hladu mě ničí den co noc snad v šlépějích najdu to co má právo mít zaplacený čas pro mě snad najdu to co hledá žena i chlap je to jen strach a tíseň v tvých očích je to snový osud života jít dál do kopce zády čelem a mít trošku radost že člověk žije a miluje tak jedem dál a vítr za tisíc názorů nás vykoupí od hříchu.

Autor kmosa, 18.06.2023
Přečteno 87x
Tipy 3
Poslední tipující: Jan Kacíř, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí