Vyznání k inzerátu o tobě

Vyznání k inzerátu o tobě

Odezva chamtivosti setrvat v bídě a trošku i žárlivosti že ten kdo miluje ženy jako já to je chtíč odemknout studánku tichého klínu pomodlit a říct ale a hm snad bojkotuje má radost že člověk musí lhát musí jse rvát o kus žvance snad moje záliba a prostřednictví tvého hlasu šumivé moře tvá krása mě dojímá jako ženo mám hlad a ty jse do toho pustíš s různými pocity a nálady nejsou to moje slova je to láska  jako když dohoří cigareta bílá zapálí jse jiná a tak s touhle myšlenkou že život ať je jaký má smysl ať každý den stojí za to.

Autor kmosa, 27.09.2023
Přečteno 73x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí