Zamyslenie 2

Zamyslenie 2

Anotace: -

Každý kráča s utrpením svojím
vždy potrebuješ silu a čas.
Niet istoty, bolesť v srdci tajím.
Pane, nič nemám, dáš mi všetko, čo máš.

Pripravený, že ho prijmem na večné chvíle,
ako za slnkom dvíham prsty.
Veď letel za mnou dlhé míle
sme ako piesok v Božej hrsti.

Pane, prišiel som nabrať k tebe sily.
Pre nás si bol týraný, tvoje nohy, dlane
pre nás ťa zavraždili
stalo sa, ako hovoril, že sa stane.

Lásku, dobro, česť ponúkol si mi seba!
Víno a krv, krv a vodu.
Ponúkol mi bochník chleba
nasýtený cítim pohodu.

Autor IronDodo, 15.10.2023
Přečteno 97x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, jort1, Kan, šerý, Penemue, Frr, cappuccinogirl, Psavec, Anfádis, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi kvalitní obraz básně.

25.10.2023 21:23:54 | mkinka

ďakujem cenným si to moc

15.10.2023 19:31:57 | IronDodo

citlivá a krásná

15.10.2023 19:17:11 | stormeater

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí