Šílenec z druhého břehu

Šílenec z druhého břehu

Slunce maluje šmouhy
až z toho přechází dech
budí to ve mě touhy
přejít na druhý břeh.

Co bude na druhém břehu
doteď neví nikdo z nás
bude mi tam do zpěvu
nebo jen ticho a mráz?

Jen šílenec mohl stvořit
tenhle ten lidský svět
který chce ničit a bořit
aby měl všechno hned.

Autor Ďábel sám, 22.10.2023
Přečteno 129x
Tipy 18
Poslední tipující: Jan Kacíř, Anfádis, Iva Husárková, kozorožka, Marťas9, IronDodo, Marten, o3_gambit, Psavec, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí