Moje duše je nabitá zlostí a nenávistí k sobě samému

Moje duše je nabitá zlostí a nenávistí k sobě samému

Ano je to tak spadli z nebe vítr funí jak prase z bukvic je okraden a teď hlídá kdo žebrá o kus žvance žrádla a ty mladej běž o kus dál někdy filosof někdy debil to jsem já co jsem viděl a co jsem zažil to je na celou knihu bude jse jmenovat ubožáci tak ty vole vrať jse do hrobu budu chodit budu mlátit do palice ten rámus co je konec života je fakt konec nebo je to čemu jse říká osvícení a Stigmata jsem připraven pro tebe co jsi mi dal život konat dobro a poděkovat každé ráno že žiju jsem tu ať je to tak nebo jinak budem tu dál naše duše je nesmrtelná.

Autor kmosa, 30.10.2023
Přečteno 121x
Tipy 2
Poslední tipující: narra peregrini, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano . dekadentní volba slov ovlivněná látkou a zlem, které proudí do nás všech. Oprosti se od tohoto velkého zla a toho démona .Vyžeń jej ze své mysli a těla exorsistou. Malý démon shoří a staneš se svobodným.

30.10.2023 18:10:48 | Krahujec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí