Tanec Bláznů

Tanec Bláznů

Anotace: PS: Vrchol je, byl a bude vždy jen Jeden :))))

Milovat

Toužim 

Když 

Kroužím

Kolem

Nad naším

Starým Polem

Jako práškovací

Letadlo

 

Jsem prý

Král Bláznů

Šašek

Co přišel 

Pozdě 

Na svůj 

Vlastní Bál

A nedostal

Se kvůli tomu

Včas na 

Operační Sál

 

 

Co na to říct?

Upřímně…

Už asi Vůbec Nic

Snad Jen že

Walhala už vzplála

Světla Lamp

Opět Svítí

A Peklo 

Přišlo o Svou

Poslední Záchranou

Stanici 

 

Zajdu si

Letos v Zimě

Zase na Běžky

Budu Dělat

Posla Bohům

Kterým se nechce

Z Křesel

A pak si na Lyžích

Zajedu poslední

Slalom

Jako Tenkrát 

Když můj Sněžný Pluh

Vjel bezhlavě 

Do Ledového Jezera

 

A tak uprostřed 

Jedné Staré Sluje

Už žádná Víla

Vzpomínky Nemaluje

Protože odletěla

Za Šuměním Křídel 

Černobílých Vran

A jako Fénixova Číše

Vzplála ještě Naposled

Ztracená Kapka Naděje

Spojující Betlémské Světlo 

S Niagára Vodopády…

Protože Zcela Vážně

Rozhodla se

Otevřít svůj Poklad 

A Spasit Svět

Pro Lásku Boží

Udělali by totiž údajně

Všichni Všechno

 

Tak tedy

1 + 1 = 2

  • 1 = 1 + 2 = 3

0 = Cabo = Jednorožec

Co ztratil Kdysi dávno

Svoji Duhu

Na cestě za Pány 

Světa Dobrodruhů

A Soudě dle Rad

Malého Prince

Rozhodl se, že

Panda bez Draka

Je jako Afrodita

Na Lovu bez Šípu

Lásky

 

A proto

Naposledy 

Ještě Jednou

Křičím do Světa

Tiše z Plných Plic

Že Miluji

Život a Lásku

Že Miluji

Kouzlo Vánoc

A všechny Dary

Co pochází 

Od Srdce..

Miluji vás 

Všechny kolemjdoucí 

Pasažéry

Co Jsem 

Na své Cestě 

Poznala 

Miluji.

Jak já miluji,

Tebe, Sebe

I nás v Tobě

Protože 

Láska 

Jsem

Autor Denael, 16.11.2023
Přečteno 231x
Tipy 7
Poslední tipující: kozorožka, Psavec, cappuccinogirl, Frr, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokud jsi láskou, miluji já tebe :-)***
Snad to nevadí.
A snad nevadí...ani tenhle ccino komentář... patří lásce v tvých řádcích!

16.11.2023 09:09:12 | cappuccinogirl

Milování je krásné, všechny duše si zaslouží Lásku, takže to rozhodně nevadí :)))

17.11.2023 14:26:32 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí