Moje první naděje a láska v chudobinci

Moje první naděje a láska v chudobinci

Co je to? kde to jsem? čím chci být čekám v koutě a pláču jak krokodýl mě jse zdá že jsem ušel  kus cesty nikdo mě nevěřil že za mnou přijde žena nádherná líbezná jak andělská tvář ležel jsem kde to bylo nepovím přišla koukala mi jen hlava pod peřinou pak běžel čas jezdili jsme křížem krážem škoda 120 co mě mrzí lhal jsem ti a ničil tělo prachy v prdeli snad jsem zradil vše i sám sebe teď jsi šťastná psal jsem ti každou chvíli básně bylo jich dost lásko kde jsi zestárla jsi čas léčí a moje naděje chcíply jak jed na krysy teď žiju a prosím odpusť mi makám na sobě děkuji ti žes byla pro mě naděje v tom chudobinci záviděli nám proto srdce s granáty miluj trp a odpoustej.

Autor kmosa, 03.02.2024
Přečteno 70x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí