POSELSTVÍ?

POSELSTVÍ?

 

Možná brzy přijde posel světel z neznáma

a umlčí srdcem strachu svědky ztichlých snů?

Pojďme vstoupit až do nebe dvěma nohama

bez závisti provokace prázdna sarkasmů!

 

Až k nevinné říši dětí – z nekonečna hvězd –

zazní opět tiché slovo boží účasti?

S upřímností bude opět láska tiše kvést

i těm kteří bloudí světem zcela bez vlasti?

 

Nekonečno nad hvězdami vládne poušti dní –

spravedlnost z říše světla lásku odkládá?

Nebojme se vlastní smrti – přijde znamení –

které neporazí ani ďábla armáda!

 

Autor ARNOKULT, 08.02.2024
Přečteno 102x
Tipy 17
Poslední tipující: Rafinka, enigman, Sonador, Kan, IronDodo, martinaV, Marry31, Penemue, Chane, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebojím se...

10.02.2024 01:15:18 | enigman

Ráda tě čtu a zdravím.

08.02.2024 21:57:54 | mkinka

Děkuji.

08.02.2024 22:05:24 | ARNOKULT

Rádo se děje.

08.02.2024 22:57:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí