Cesta duše

Cesta duše

Když duše zvolí si cestu
pozemského bytí.
Vše začíná se znovu… .
Matka v bolestech rodící,
Děcko bezbranné,
křičí.

Uslyší zvuky,
co dávno zná,
dvě srdce
láskou spojená.

Čas plyne,
duše se zabydlela v pevném,
zdravém těle.
Už neví, co se v nebi děje,
s vervou a dychtivostí sobě vlastní,
točí se stále dokola,
na ruském kole
jménem Svět.

Najednou tělo je jak pápěří
v očích se zračí moudrost
dávných pravd.
Pak duše opět uvěří
a myslí při tom
na Návrat!
Autor sluníčko sedmitečné, 12.02.2024
Přečteno 119x
Tipy 23
Poslední tipující: Paulín, Tomcat, Iva Husárková, Rafinka, zde.neck, Marťas9, Žluťák, Psavec, Chane, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné řádky.

12.02.2024 13:30:44 | mkinka

oprav si titulek, jinak velmi pěkné

12.02.2024 13:25:04 | rybka

Děkuji:-)

12.02.2024 13:43:55 | sluníčko sedmitečné

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí