Bílá sobota

Bílá sobota

Bílá sobota

Ležíš tam v hrobě
zbičovaný
trnovou korunou korunovaný
I ten těžký kříž sis musel sám odnést,
abys byl na něm ukřižovaný.
Tolik jsi vytrpěl...
Smutek vládne...
Svíce zhasly,
varhany zmlkly.
Lidé se modlí
ticho všude
i klapačky už doklepaly.
Mrtvý v hrobě ležíš,
čekáš na vzkříšení.
Bude líp, 
zase se svíce zapálí
varhany rozezvučí...
Nastane slavnost
Zmrtvýchvstání Páně

Autor Marťas9, 30.03.2024
Přečteno 44x
Tipy 11
Poslední tipující: Ďábel sám, enigman, Kan, Žluťák, IronDodo, cappuccinogirl, Frr, martinaV, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý den...

02.04.2024 10:19:55 | enigman

Vystihla jsi s citem.

30.03.2024 07:45:22 | mkinka

Děkuji Jituško, měj se hezky

30.03.2024 09:27:21 | Marťas9

Rádo se stalo.

30.03.2024 09:27:40 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí