Lidi, já vám říkám...

Lidi, já vám říkám...

Anotace: neštvěte mne...

Dým oltářů obětních
kdysi k nebi stoupal.
Jak se všichni rádi mají
shora jsem se koukal.

Ohniště časem vyhasly
na dotek teď studí.
Vašich hříchů čmoud
mě každé ráno budí.

Však nikdo nevěří mi
že moc dusí ten smrad.
K lásce mátou voněné
čichal bych zas jednou rád.

Že zlo zlem nelze oplácet
to přece dávno víte.
Však varování nanic je
dál ducha mamonu ctíte.

Už víc čekat nehodlám
teď jsem na řadě já.
Ruka má všemocná
pýchu ve vás potrestá.

Tam sucho či oheň
támhle vlnu posílám.
Jak jméno moje voláte
ve dne v noci poslouchám.

Srandu jste měli ze mně
proto říkám: ,,Ámen“
Zrakem káravým mrknu
nezůstane na kameni kámen…
Autor Modrý Adept, 29.04.2007
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš to opravdu hezky zveršováné.Ale stejně mám výhrady.Sám píšeš,že zlo zlem nelze oplácet.Tak proč tolik zla a ještě k tomu na všechny?
Jinak máš pravdu-mamon světem vládne.

29.04.2007 19:24:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí