Nejistá

Nejistá

Anotace: Pro K. ...

Nevím, možná, snad,
dostala jsem se do oblak?
Snad proto, že jsi při mě stál
a ruku svou mi podával,
že jsi mi pomoh břímě nést,
vystoupila jsem do nebes.
Vrátils mě zpátky životu,
teď už unesu samotu.
V mém srdci žije jenom TY,
už nejsi Bohem prokletý.
Možná je to, jak říkáváš:
ztrátou mi duši ponecháš.
V polibku Tvém teď dýchat chci,
ať je to rychle, raz, dva, tři.
Autor Inge, 30.04.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zatím nejlepší, co jsem od Tebe četl. I když je smutná...

05.05.2007 14:45:00 | Gregy

Hezká báseň a fajn vítězství.

01.05.2007 07:52:00 | Ik

Pěkné.

30.04.2007 08:35:00 | rozymera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí