~Skotsko

~Skotsko

Anotace: Čaj "o páté",skotský kilt a tak...

Sbírka: (°+°)Divné město(°+°)

 ~~~~~

Skotský kilt

*~*~*~*

 Jen ten pravý Skot

 v kiltu chodí

 pod kiltem nahatý.

 To se nestydí?

 Proč? Někdo se nemá

 vážně za co stydět,

 to by ty dámy

 fakt měly vidět.

 Některá dáma

 měla šok z těch mužů

 a přemýšlí.

 Copak se dívat můžu?

 To jiné dámy

 v parku u čaje "o páté" si sedí

 všech možných drbů

 raději si hledí.

 

 Kolem se prochází

 jů,pár Skotů v sukni

 jen se tak,nenápadně

 po nich jukni,

 sám vítr těm dámám

 podívanou přál

 pořádně zafoukal

 a letí dál.

 Kilty šly nahoru

 to je hrůza.Bože.

 Dámy jsou červené

 jako rudé růže,

 Skoti jen poskočí

 a jdou si dál

 každý se na ty růdolící

 vesele pousmál.

 

 Některé dámy

 však neviděly nic

 nejsou prý z klanu

 „poběhlic“.

 A dál si ten svůj čaj

 v klidu srkají

 při anglicklém pudinku

 slastně mlaskají.

 Né že by jim to nebylo

 aspoň trochu líto,

 doma lorňon zapomněly.

 Tak,teď už víš to,

 potom si mezi sebou

 šeptají

 že zítra už lorňon

 doma nenechají.

 

 Druhý den

 jé,však bylo bezvětří

 a tak to trvalo

 den,dva,tři

 Skotové v kiltu

 parkem chodí dál

 a dámy?

 Zase pijí čaj.

 Čert aby to vzal!!!!!

 ………………

 

Autor Květka Š., 24.06.2012
Přečteno 790x
Tipy 9
Poslední tipující: Radhuza, PIPSQUEAK, Linzerka, Psavec, střelkyně1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná "kiltovaná":-)

03.07.2012 12:06:53 | kočkopes

Takže děvčata, co chodí naostro, to vlastně okoukala od Skotů. ST.

25.06.2012 13:49:55 | Psavec

oni v těch kiltech tak hezky hopsají,že jsou naprosto neodolatelní:)

24.06.2012 21:52:11 | střelkyně1

Fotbal pro Skoty není záležitostí života a smrti...ne...jde o něco mnohem víc.

24.06.2012 21:49:46 | Nigol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí