polní pocit

polní pocit

Anotace: ..

proud klasů
větrobití
zlatavá moře v nás
a dřív než hladový ho spase..

ten pohled pouze
přeléváni
ze strany na stranu
klidu zdání

a šum je tichý
jak se vlákna dotýkají
tenké jak vlasy
ve větru vlají

a život neviděn
pod klasy bují
a z úcty
bosí se zde zují
našlapují
Autor poeta, 15.07.2012
Přečteno 533x
Tipy 5
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, střelkyně1, Psavec, Radhuza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí