rostliný olej

rostliný olej

Anotace: kluzká od slova klouzat

podlaha kluzká svádí k hrám

běháváš ráda já tě znám

jednou až zase poběžíš kolem

já skrytý v pokleku s vegetolem

který byl ochotný potřísnit podlahu

ta rána kontaktní otřesná pro hlavu

až chodbou zaduní, budu se smát

nemělas, holčičko s cizíma spát

 

v droboučkém kómatu táhnu tě za patu

kořist má válečná začíná rej

kdyby ses pohnula, dal bych ti do těla

do očí nastříkal pepřový sprej

 

odbrzdit vyřadit to jsme si nahráli

vezeš se nadšeně proletět ze skály

každý si pomysli, holčičko úžasná

že je to popravdě náhoda nešťastná

 

 

Autor čiči, 14.09.2012
Přečteno 550x
Tipy 3
Poslední tipující: boogie04
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tož synku, to nemá chybu!! Vzpomněl jsem si na starého barda Rosťu Petříka, ale toho asi znát nebudeš...

15.09.2012 00:10:14 | boogie04

:-)

14.09.2012 23:50:21 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí