Deštivě procházková

Deštivě procházková

Anotace: procházkově deštivá..

 

 

to takhle jednou

venku prší

říkám si je to velký dar

tráva se osvěží

 vypláčou střechy

v pokřiku horkých par

 

to když si podobláčky vzhůru plují

pár kapek sem tam odhazují

a až se spojí do tmavého klanu

raději z brázdy čerstvé vstanu

otevřu deštník co mě tížil

a pujdu zvolna krajinou

 

v poslechu dopadání

látka tiše

odvádí říčky nesmělé

tam co je díra od kamene

stéká mi vodopád po těle

a co jsem nechtěl to se stalo

mé sucho náhle

 odplavalo

 

jsem smáčen

celý

na kusy

a sucho došlo

 

 

v dálce hřmí

 

 

Autor zamotán v nedospělosti, 09.10.2012
Přečteno 598x
Tipy 5
Poslední tipující: Kirsten, Lenka Krásnodvorská, Sarah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí