Čich

Čich

Anotace: čich psí

Amundsenových psů před pólem neklid
nikterak neřešil vítězný tým
na bílých pláních čas poněkud vleklý
popoháněl Roald jak němý film

černobílý s fleky, podsvícen lampou
slunce, jež nezašlo za obzor spát
dlouhé stíny pěti kupředu šlapou
odhodlány dojít na každý pád

k jedinému cíli, vlajku tam vztyčit
kde nikdy nebylo nic, snad jen psy
umí říct ovšem víc, nelze vylíčit
rozumem lidským, co cítil čich psí
Autor Petbab, 13.10.2012
Přečteno 567x
Tipy 8
Poslední tipující: synanceia, Kirsten, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc pěkně napsané.
a taky mě to nutí k zamyšlení

10.11.2012 19:24:58 | synanceia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí