Popocatépetl

Popocatépetl

Anotace: ...vandr...jen tak

Sbírka: Květy a trny I.

 

Oblékl jsem rifle,         
Přes ramena kšandy.
Řekl jsem si,
již tak zvykle:
Jdu navštívit Andy.

Kráčím               
Kráčím
Stojím
Svačím
Divých šelem
To se bojím

Někde v cesty půlce
Již nohama jsem pletl
Vstříc směru padlé hůlce
Vidím Popocatépetl.
Zdá se mi to
Či se nezdá
Nad horizontem
Září hvězda

Jak tou chůzi hlava dumá
Přede mnou se zjeví Stauder Puma
Kráčí
kráčí
stojí
svačí
tlapky trnou na bodláčí

Konečně už vidím Andy
Křičí slavně
Moje kšandy.
Když v tlamě pumí
jak kaktusy větrem šumí
opouštěly Popokatépetl.
No,
snad jsem se v tom nezapletl.

Autor Mathiesz, 07.12.2012
Přečteno 1198x
Tipy 4
Poslední tipující: hanele m., Sima, Mazlík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super :)

07.12.2012 18:12:01 | Mazlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí