Ostrov Jeannette

Ostrov Jeannette

Anotace: v De Longově souostroví

Kdybys byla tady se mnou
na ostrově Jeannette
vichrem ke mně přinesenou
nejšťastnější na světě

byl bych lyžař transpolární
oceánem Ledovým
jenž ostrovní čas nemarní
- lyžováním sjezdovým

zpestří si své putování
dál rovinou šlapací
zmrzlých vod, my udoláni
byli bychom ablací

níž od linie rovnováhy
v zóně tání s ledovcem
roztaju bez Tebe záhy
přijď tát.. pozdě nechoď sem
Autor Petbab, 18.03.2013
Přečteno 595x
Tipy 9
Poslední tipující: Akrij8, Květka Š., enigman, Psavec, poeta, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to chce dobře namazat...

19.03.2013 12:22:06 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí