Valentýnská 2013

Valentýnská 2013

Anotace: "Valentýnka" a zároveň pozvání k Valentýnu do Paříže :)

Valentýnská 2013...

I když pár vrásek z Tebe mám,
přesto jsem šťastný, že Tě znám.
Ať prší, sněží, či je modré nebe,
u sebe chci mít jenom Tebe.

Neboť když oči Tvé se jak plamínky rozzáří,
nebo když vykouzlíš úsměv svůj na tváři.
V tu chvíli ač nikdo netuší,
srdce mé se rychle rozbuší.
A proto vím...
Že chci být jen s Tebou, to píšu bez nadsázky,
chceš se mnou projít "městem lásky"?
Krásný Valentýn Ti přeje...
(LSI, leden 2013)
Autor LSI, 01.04.2013
Přečteno 746x
Tipy 1
Poslední tipující: lucie.Tee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí