Kabiny kamionů rozrážející ticho

Kabiny kamionů rozrážející ticho

Anotace: Jedna taková pocitová z jízd. Asi bych z toho běžně udělal 4, ale snad vstřícní omluví.

 
Šum víceproudovek
Kabiny kamionů rozrážející ticho
Ruce na volantu
Přeřadím o 9 stupňů
Najíždím pravou
 
Ve městech točí se mi hlava
Kruhové objezdy
Upadnou mi oči
Trpělivost
Kolo
 
Praskla pneumatika
Rána jak
Kabiny kamionů rozrážející ticho
Smrad rozpáleného asfaltu
Tiší déšť
 
Hlouček kapek
Neúnavně koketuje se stěračem
A krajnice vyhrává rockové balady
Snad na dobrou noc
 
Cíl překupníků s banány
Roztodivné linie světel
I snílek za pedály
Přidej trochu plynu
Srabe!
 
Autor M.V.Jung., 07.05.2013
Přečteno 639x
Tipy 4
Poslední tipující: Sunny, hanele m., Joe Vai
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

četla jsem napoprvé kabiny kamionů rozVážející ticho - a i to se mi líbilo :o)

08.05.2013 10:42:45 | hanele m.

jak jsou to slova krásně mnohoznačná ;)

Děkuji

08.05.2013 10:49:01 | M.V.Jung.

zajímavá, z tiráků mám respekt

08.05.2013 10:30:14 | Jiná

Já rád jezdím a užívám si ty zvuky

08.05.2013 10:42:33 | M.V.Jung.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí