CESTOMÁNIE

CESTOMÁNIE

Anotace: Kdysi jen prtem po mapě, nyní i očima po obraze, nepřijde to zas tak draze.

Nepodléhám svodů cestovních triků
proto jsem nikdy neopustil republiku
Však počítač s internetem maje
mohu kdykoliv překročit i Himaláje

Aniž bych prospěl někomu k zisku
čas trávím v nejdražším letovisku
Po prožité stálé bídě a „davaj!“
teď žiju v ráji na ostrově Haway

Ať doputuji ke kterémukoliv z moří
vody průzračné - na nebi slunce hoří
Jen s ženami – to není jako zamlada
Však pomyslně cestovat - to je paráda

A hlavně nežiju ve stálém strachu
že má „cestovka“ dosáhne krachu.
Autor RU 82, 03.06.2013
Přečteno 1084x
Tipy 1
Poslední tipující: Bunney
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bunney - děkuji i za tvůj smysl pro humor - máš naději nebýt netvor - zdravím

03.06.2013 15:04:26 | RU 82

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí