Kométa

Kométa

Anotace: ISON

S kométou držím pokope, cestujem s ňou
okolo osi rotujem, syčí z nej plyn
strpí môj pach i tieň s pokorou noblesnou
užívam si jej náklonnosť, ph-test slín

ako aj krvi mám v norme, spečatím vzťah
mokrými bozkami, neviem, čo vie o mne
z marketingu básní šípi reklamný ťah
na cestu okolo Slnka, neoblomne

trvám na adrenalíne z jázd všetkých čias
najodvážnejšej, to mám za to, že som chcel
tromfnúť jej ctiteľov, nazelenalý jas
jej komy prefarbiť namodro, neprospel

imidžu kolorit indigo-umelca
posiela ma kade ľahšie, odháňa preč
nepotrpí si na spôsoby, ukecá
ju iný týpek, kto asi by stál za reč?
Autor Petbab, 25.11.2013
Přečteno 558x
Tipy 5
Poslední tipující: isisleo, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí